2019-03-22 10:48:50• hírek • Bede Emőke

Az év első hónapjaira ígérték, mégis csúszik a mozi nyitása

Két emelet, 29 ezer négyzetméternyi bérelhető terület, 85 üzlet, 1000 parkolóhely, 900-nál is több új munkahely. Ezzel a 40 millió eurós beruházással érkezett városunkba a NEPI-Rockcastle és a cég által megálmodott Shopping City, mely 2018. december 5-én nyitotta meg először kapuit a szatmári vásárlóknak.

Azt azonban, hogy a plázában mozi is lesz, már jóval a nyitás előtt tudni lehetett, a helyi sajtóban többször is megjelent a hír, mely szerint a filmszínház az osztrák Cineplexx révén érkezik Szatmárnémetibe. Az akkori közlemények szerint a várva várt mozi az év első három hónapja során fog valamikor megnyitni, viszont íme, mindjárt itt a március vége, a vászonnak pedig még híre-hamva sincs. Joggal merül fel a kérdés: ha nem az első negyedévben, akkor mikor nyit a mozi?


Nos, mi megkérdeztük, a válasznak pedig nem fognak örvendeni azok, akik úgy tervezték, a szatmári Cineplexx-ben nézik meg a Bosszúállók lezáró részét vagy a John Wick harmadik felvonását. „Annak ellenére, hogy kívülről semmilyen munkálat nem látszik, a nyitás természetesen tervben van. A becslések szerint az indulás a nyári szezon elejére, júniusra várható” - árulta el a Szatmár.ro megkeresésére a NEPI Rockcastle képviselője. Természetesen azt is megkérdeztük, fognak-e magyar nyelvű filmeket vetíteni a moziban, ám erre a kérdésre nem tudtak választ adni. Mint mondták, a bemutatásra kerülő filmek és az ezzel kapcsolatos kérdések teljes mértékben a Cineplexx asztalára tartoznak. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: